kykburs | Konular | Kitaplar

KYK Burs Sorunları İLetişim Adresi

KYK BURS, ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİ KONUSUNDA OLUŞAN SORUNLARI

Burs/ öğrenim ve katkı kredisi ile ilgili soru ve sorunları olan öğrenciler;

Posta ile:

Söğütözü Mahallesi 2176 Sokak No:25 Çankaya/ANKARA

Elektronik Posta ile:

http://eyurtkur.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/krediMailGiris.do alanına girerek

Telefon ile:

444 19 61 numaralı Çağrı Merkezimizden

gerekli bilgileri alabilirler.


6 yorum

burs sorunu

Kızım Çanakkale 18 Mart Üniversitesi çocuk gelişimi 1.sınıf öğrencisi internetten kyk sistemine girildiğinde kredi çıktığına rağmen ziraat bankasına giden öğrenci olan kızıma bankadan KYK 'nın kendisine hesap açmadığını beyan etmişler bu yanlışlığın giderilmesi hususunu;bilgilerinize arz ederim.

08.01.2014 - samet GÜR

ACIL

Benim ortalamam 1.73 oldugu icin bursum kesildi sanirim ama krediye donusuyor diye biliyorum ben ama bu ay bursum yatmadi hic para da yatmadi neden acaba acil donus lütfen

10.10.2014 - Misafir

acil

Ben burs kazandım.Burs onayimi yaptim yalniz onayım görünmüyor.Kyk yı aradım operatör ısrarla onayımı yapmadıgımı söylüyor.Ve benim bu bursa egitimimin devam etmesi icin cok ihtiyacim vardi.Lütfen bana yardımcı olur musunuz.Bir cözümü yok mu?

27.02.2015 - gülsüm

Burs-Kredi

Mrb geçen konya selçuk üni öğrencisiydim (2 yıllık) ve öğrenim kredisi alıyordum. Bu sene üniversite değiştirdim ve tekrar birinci sınıftan başladım. Aldığım öğrenim kredisi bu sene son yani. Onu bir sene daha uzatma imkanımız varmı aceba.

26.04.2015 - Mikail

bursum kesilir mi

merhaba , ben kastamonu üniversitesi önlisans öğrencisiyim , burs alıyorum . ancak kısa sure (max 10-15 gün) özel bi firma (LC waikiki)da çalışmak istiyorum . ancak çalışma süresince sigorta yatırılıyor . bursumun kesilmesine neden olur mu ? şimdiden teşekkürler

24.06.2015 - Nehir

Adres değisikliği

Merhaba.
Ben kyk burs basvurusunda bulundum fakat basvuru süreci bittikten sonra ev adresimde bir değişiklik oldu ve bildiremedim başvurumla ilgili bir sıkıntı olur mu?

01.12.2015 - Misafir