kykburs | Konular | Kitaplar

Malatya Eğitim Bursu Başvurusu

Malatya Eğitim Bursu Projesi'nden burs alabilmek için örgün eğitim veren bir üniversiteye kayıt yaptırmış olmak ya da halen öğrenimini devam ettirmek gerekmektedir. Burs başvuru formunu doldurup, vicdani yükümlülük sözleşmesini de onayladıktan sonra tamamladığınız burs başvuru işleminden sonra sizin için "bursiyer üye" hesabı açılmaktadır. Her yılın ekim ayının son gününe kadar burs başvuru formunu doldurmak ve her öğretim yılı başında bilgilerinizi güncellemeniz burs verilmesi için gerekli başvuruyu gerçekleştirmiş olmanız anlamına gelmektedir.

MALATYA EĞİTİM BURSU belirli kriterlere göre tespit edilen puanlama esasına göre verilmektedir. Bu nedenle sisteme kayıt olurken verdiğiniz bilgilerin doğru olması gerekmektedir. Burs başvuru formunu doldurarak sisteme kayıt olduğunuzda adınıza bir bursiyer hesabı açılmaktadır. Formda belirttiğiniz GSM numarası kullanıcı kodunuz olurken, cep telefonunuza gelen şifre ile tüm işlemleri takip edebilirsiniz. Bu sayede sistem sadece sizin kullanımınıza özel olmakta, gizlilik ve güvenlik sağlamaktadır.

Gizlilik ilkesi
MALATYA EĞİTİM BURSU YÖNETİMİ sisteme dahil olan bursiyerler ile burs verenlerin bilgilerini gizli tutmaktadır. Ancak MALATYA EĞİTİM BURSU YÖNETİMİ'nin gerek gördüğü ve belirlediği kurallar çerçevesinde bilgiler kısmen taraflarla paylaşılabilir.

İstenen Belgeler 1- Öğrenci Belgesinin Aslı (Okulun Öğrenci İşlerinden Alınacak)

2- Özürlü Öğrencilerden Özürlü Raporu

3- Üniversitede Okuyan Kardeşlerin Öğrenci Belgeleri

4- Durumu Gösteren Diğer Belgeler (Anne-Babası Özürlü Olanlar İçin Özürlü Raporu, Şehit Yakını Olanlar İçin Şehit Yakını Belgesi, Shçek'te Kalanlar İçin Kaldığına Dair Belge)

5- Öğrenci Belgesi ile Başarı Durumunu Gösteren Transkript Belgesi ( Üniversiteye bu sene başlayanların ise Öğrenci Belgelerini ulaştırmaları yeterli olacaktır)

6- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Not: Gerekli Belgeler Yukarıdaki Sıraya Göre Dosyalanıp Gönderilecektir. Evrakları Malatya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına elden veya posta ile ulaştırınız.

Adres: Malatya Valiliği - Burs Birimi (Kapalıçarşı yanı)
Malatya Merkez
Telefon: 0422 324 96 40


1 yorum

malatya eğitim bursu

ben universiteyi yeni kazandım biz 11 kişi okuyoruz bizim durumumuz iyi değil .ben buraya nasıl başvuracagim

31.01.2015 - Ali