kykburs | Konular | Kitaplar

Akkanat Eğitim ve Sağlık Vakfı Burs Başvurusu

AKKANAT EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI BURSU


Akkanat Eğitim ve Sağlık Vakfı Bursu 
Merkezi İstanbulda bulunan Akkanat Eğitim ve Sağlık vakfı her yıl yüzlerce üniversite öğrencisine burs veriyor. İşte Akkanat Eğitim ve Sağlık Vakfı Bursu detayları:
1.)

Başvurular Eylül ayında yapılmaktadır.
2.) Sadece üniversite öğrencileri burstan yararlanmaktadır.
3.) Burs verilecek kişilerden başka hiç bir kurumdan burs almama koşulu aranmaktadır.
4.) Burs başvurusu şahsen vakıfa yapılmaktadır. Vakıftan temin edilecek form doldurulup değerlendirildikten sonra gerekli evraklar sizden istenecektir.


Adres : Evren Oto Sanayi Sitesi Yanyol 2.Kısım No:6 İstanbul / İSTANBUL
Telefon : 0 212 622 41 0


7 yorum

Burs

İyi günler.Ben Harran Ünv. Eğitim Fakultesi'nde Sınıf Öğretmenliği Bölümü' nü okuyorum.Üniversiteye girdiğim yıldan beri başvurduğum hiçbir kurumdan burs alamadım.Annem babam 10 yıldır ayrı yaşıyor fakat resmiyette boşanmadıkları için bunu belgeleyemiyorum.Babamın başka bir evliliği var. Maddi sıkıntılarımız var. Abim de üniversite öğrencisi.Onun da zayıf dersleri olduğu için burs çıkmadı ona da.
Ben kendi şehrimde okuyorum.Buna rağmen eğitim masraflarımı karşılamakta zorlanıyorum.Ayrıca yeterli ve kaliteli eğitim aldığımı düşünmüyorum.Bu yüzden Ankara Üniversitesi'ne yatay geçiş yapmayı istiyorum.Kendimi her konuda geliştirmek; kurslara, konferanslara katılmak ,topluma yararlı bilinçli bir öğretmen olma yolunda ilerlemek istiyorum.Mezun olunca yüksek lisans da yapmayı düşünüyorum.Bunun yanında sosyal sorumluluk projelerinde de bulunmak istiyorum. Bütün bunları bir nebze olsun gerçekleştirebilmek için bursunuza ihtiyacım var.Eğer burs alırsam ailemi yatay geçiş için ikna ederim.Yardımcı olamazsanız başka kurumlara yönlendirirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

31.05.2015 - Ziyaretci

burs

SELAM BEN OĞUZHAN ZIBA .BABAM EMEKLİ ANNEM EV HANIMI.VAN DEPREMİNDE EVİMİZ YIKILDIĞI İÇİN AKRABALARIMIZIN DESTEĞİYLE VE ANKARADA ÖZEL BİR OKULDAN LİSEYİ BURSLU OKUMAM İÇİN YARDIM ALDIM. BU YIL KAYSERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MALİYE BÖLÜMÜNÜ KAZANDIM.MADİ MİKANSIZLIK YÜZÜNDEN OKUMAKTA ZORLANACAM.EĞER MÜMKÜNSE TARAFIMA BURS YARDIMININ YAPILMASINI İSTİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLÜR.

24.07.2015 - oĞUZHAN ZIBA

burs

ben lise 2 öğrencisiyim..Lise 2. nci sınıfa kadar her dönem takdir almış başarılı bir öğrenciyim..Ailemin maddi durumu çok iyi olmadığı için sizlerden burs talep ediyor saygılarımı sunuyorum..
tuanna yalçın
akmercan anadolu lisesi..
malatya.

01.08.2015 - TUANNA YALÇIN

Burs

Merhaba benim adim sümeyye.. Babam esnaf olmasina karsin..okumak icin savas veriyorum.. Fen bilgisi ogretmenligi okuyorum 9 kisilik bi ailem var.kasaba cocuguyum.Kazandigim anadoluya abim göndermedi..okumak istedigim icin liseye gitmek icin cok ugrastim.abim ikna oldu kasabadaki düz liseye gönderdi.lisede basarili bir ögrenci oldum..Son sene kötü dönemler gecirdim.Buna ragmen okumaktan vazgecmedim.. okul ikincisi oldum.suan üniversite okuyorrum. Abim yine okumama karsi.. Bu yüzden maddi acdan skinti yasiyorum..bir is bulup calisip okumak istedim ailem bunada izin vermedi.kyk da kalmamida istemediler. Bursda cikmadi..cok skinti yasiyorum.. Elimden gelen bütün yollari denedim tek carem bu burslar kaldi.. Heryerde maddi durumun kötü olmasi gerekiyo..Ama benim durumumda okumak icin savasan bircok kiz cocugu var.. Maddi durumla bitmiyo hersey.. Iyi olsada benim gibi sknti yasayip zorluk ceken kiz cocuklari var.. Okumak zorundayim..Cünkü gerceklestirmek istedigim hayallerim var..Insanlar icin güzel seyler yapmak istiyorum.. Bana yardimci olursaniz..size cok dua ederim...

07.09.2015 - Sümeyye

Burs

merhaba ben amasya ünüversitesinde okuyorum ve ailemin maddi durumu sıkışık bu sene okumakta zorluk çekcem ve hiç bi yerden burs alamıyorum okulumu bitirmek için buna ihtiyacım var umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler.

10.09.2015 - Misafir

burs

e mailıme gönderilen başvuru formunu size fax üzerinden yollayabilirmiyim tesekkurler

19.09.2015 - sezer

burs

merhaba ben balikesir üniversitesi inşaat mühendisliği 1.sınıf öğrencisi FERAT ORUN sizin vakfınızın bursuna çok ihtiyacım var üniversiteme bölüm ikincisi olarak girdim fakat şuan okuluma devam edememe gibi bir tehlike ile karşı karşıyayım babam tek başına asgari ücret ile çalışıyor ve ben dahil 5 kardeşim okul okuyoruz ben ve kız kardeşim üniversite,2 tane erkek kardeşim lise ve bide ilkokul okuyan kız kardeşim var amcamlar geçen sene bize biraz yardım ettiler ama onlarda bu sene yardımı kesince kardeşlerim ve benim okula devam etmemiz çok zorlaştı bazen yemek yiyecek veya okula gidecek paramız bile olmuyor lütfen bize yardım edin sizin bursunuza çok ihtiyacımız var lütfen eğitimimizin devamı sizin gibi hayır severlerin elinde lütfen maddi durumların bizim okul hayatımıza son vermesine izin vermeyin saygılarımla...

18.10.2015 - ferat